HET WORDT EENVOUDIGER

WANNEER JE DE INGANG KENT

sarrera

innerlijke kind coaching

bijles wiskunde en studiebegeleiding

#bijles #wiskunde #lokeren #middelbaar

Hallo, ik ben Wim.


Aangenaam!

Over mij

Sarrera is Baskisch voor 'ingang'. Vanuit mijn vorming als ingenieur en professionele coach, ken ik intussen vele ingangen om een thema te benaderen, of dat nu wiskundig of psychologisch is.

Dat zet ik graag in, om zo de samenhang der dingen helder te maken, en de patronen die ermee verbonden zijn.

In het verre verleden van 1990 studeerde ik af als industrieel ingenieur in de elektronica, en sindsdien heb ik een mooie carrière uitgebouwd als elektronica-ontwerper, waarin ik het steeds fijn vond om ruimtelijke en logische uitdagingen te mogen oplossen.

In 2006 startte mijn eigen innerlijke reis, en ontdekte ik stap voor stap mijn eigen patronen en overtuigingen, en leerde ik de dynamieken tussen mensen herkennen. Via een lange reis in 2008, en vele avondcursussen daarna, ging ik op zoek naar wat ik wilde en wat ik kon, en zo kwam - heel schuchter - de eerste baby-stap naar wat een nieuw leven zou kunnen worden: de start van mijn eigen eenmanszaak in 2014. Ik doopte haar 'Sarrera', het Baskische woord voor 'ingang' of 'inleiding'. Mijn ingang tot een nieuwe richting? En hoe zou het zijn om studenten de ingang tot wiskunde te gaan tonen, mijn lievelingsvak?

Gaandeweg leerde ik over hoogbegaafdheid en de betekenis daarvan voor mezelf, en voor wat ik bij sommige van mijn studenten herkende. Dat leidde in 2018 tot het volgen van een expert-opleiding rondom dat onderwerp. En in datzelfde jaar ging ik nog méér op zoek naar diepgang met het aangaan van de opleiding tot innerlijke-kind coach (bij Remke Kamphuis @ De Vier Cirkels), waarin ik heel véél ingangen tot mijn eigen emoties en patronen leerde kennen. Zoveel, dat ik besloot dat ik deze kennis niet enkel voor mezelf mocht houden.


Mijn missie? Mensen bekrachtigen, en eenvoud en inzicht brengen.

Opdat ze hun eigen ingangen mogen ontdekken, en hun eigen vermogen om met vertrouwen in het leven te staan.