HET WORDT EENVOUDIGER

WANNEER JE DE INGANG KENT

sarrera

innerlijke kind coaching

bijles wiskunde en studiebegeleiding

"De grootste schade die door verwaarlozing, trauma of emotioneel verlies wordt aangericht, is niet de directe pijn die ze toebrengen, maar de langdurige verstoringen die ze veroorzaken in de manier waarop een zich ontwikkelend kind de wereld en zijn plaats daarin zal blijven interpreteren.


Maar al te vaak worden deze geconditioneerde impliciete overtuigingen zelfvervullende voorspellingen in ons leven: we creëren betekenissen vanuit onze onbewuste interpretatie van vroege gebeurtenissen, en dan smeden we onze verdere ervaringen uit de betekenis die we eerder hebben gecreëerd.


Onbewust schrijven we zo het verhaal van onze toekomst vanuit verhalen die gebaseerd zijn op het verleden..."


(Gabor Maté - In the Realm of Hungry Ghosts: Close Encounters with Addiction)Wat als je dat verhaal zou kunnen herschrijven?


Wat als dat gewonde kind in jou zou mogen transformeren naar het wonderkind dat het altijd al was?


Aanbod

Om je bij deze reis te begeleiden, bied ik individuële coaching/therapie aan.Ik kan je helpen met vragen rondom zingeving, vermoeidheid, hoogbegaafdheid, conflicten in relaties, het zoeken naar eenvoud.Hierbij kan ik je helpen ontdekken welke onbewuste patronen en overtuigingen (nog steeds) jouw leven be-invloeden, en hoe je - als volwassene - ook nu nog steeds de noden en behoeften van je gekwetste innerlijke kind tegemoet kan komen.


Zo kan je zélf meer constructieve en bewuste keuzes gaan maken in je leven.Tijdens een sessie hanteer ik diverse therapeutische technieken, zoals meditatie, aanraking, regressie, voice dialogue, focussen, NLP, ...Indien je deze innerlijke reis wil aangaan, nodig ik je uit om contact te maken via de mogelijkheden in het 'Contact'-gedeelte. In een korte video-call leg ik je dan mijn werkwijze uit, en stemmen we af hoe ik jou kan helpen bij jouw hulpvraag.Tarief

Voor een individuële sessie van ongeveer anderhalf uur vraag ik 90 euro.

Wat anderen zeggen

"Ik ervaar Wim als een attente coach die met zijn volle aandacht aanwezig is. Hij heeft me in een 5-tal sessies geholpen om thema's en ervaringen die in de schaduw bleven, aan te kijken. Wim kan goed aanvoelen wat nodig is op welk moment, en stelt dingen voor op een warme, uitnodigende manier. Ik hou er van dat hij methodieken en er 'in duiken' afwisselt met kader en uitleg over wat innerlijk kindwerk precies is. Zo werkt zijn aanpak helend, maar ook voedend voor de nieuwsgierige geest. Hij kan heel veel vertellen over hoogbegaafdheid en de link met innerlijk kindwerk. Mijn lief zegt dat ik na iedere sessie wat zachter en milder terugkom. Ik voel het ook zo aan."

"Wim luisterde steeds heel goed naar wat er die dag in mij leefde.

Op basis daarvan werden thema’s geëxploreerd en doorvoeld en kwam ik steeds een stapje verder. Zijn manier van werken was steeds afwisselend en aangenaam.

Ik voelde me er heel erg op mijn gemak."